Menù

Segeuix-nos!

Facebook Seguir a bttpalafrugell en Twitter

Twitter

Notícies BTT Palafrugell

  • A la venta equipacions del BTT Palafrugell, en stock: Culots: 2S, 3L, 2XL i 1XXL Mallot: 1S, 7L i 2XL Jaqueta prima: 1M, 2L i 3XL poseu-vos en contacte al mail club@bttpalafrugell.com
  • Llicències 2011, qui estigui interessat en fer-se la llicència que es posi en contacte amb nosaltres a l'adreça club@bttpalafrugell.com. En breu posarem informació al respecte a la web.

Notícies Federació

Llicències 2011

Calendari de sortides BTT Palafrugell

Calendari de curses Federació Catalana de Ciclisme modalitat BTT

dijous, 4 de març del 2010

Llicència federativa

La llicència oficial de ciclisme és la única vàlida per participar en proves ciclistes i té cobertura d'accidents i responsabilitat civil en la competició, en el ciclisme de lleure i en els entrenaments.

Quadre resum documentació necessaria per tramitar llicències.
Quadre de preus llicències 2010.


Molts ens heu preguntat per la llicència de tipus cicloturista, us informem que aquest tipus de llicència és ideal per tots aquells que practiqueu ciclisme o BTT amb regularitat, us permet participar a tot tipus de marxes populars i curses del calendari execpte el Trofeu Caixa de Girona. Per tant podeu fer la Copa Gironina, curses populars com la Conca del Daró, la Cabrerès, la Marxa des Pollastre, etc...I el mes important, que esteu coberts també durant els vostres entrenaments.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada