Menù

Segeuix-nos!

Facebook Seguir a bttpalafrugell en Twitter

Twitter

Notícies BTT Palafrugell

  • A la venta equipacions del BTT Palafrugell, en stock: Culots: 2S, 3L, 2XL i 1XXL Mallot: 1S, 7L i 2XL Jaqueta prima: 1M, 2L i 3XL poseu-vos en contacte al mail club@bttpalafrugell.com
  • Llicències 2011, qui estigui interessat en fer-se la llicència que es posi en contacte amb nosaltres a l'adreça club@bttpalafrugell.com. En breu posarem informació al respecte a la web.

Notícies Federació

Llicències 2011

Calendari de sortides BTT Palafrugell

Calendari de curses Federació Catalana de Ciclisme modalitat BTT

divendres, 26 de març del 2010

Campus BTT.

Estimats amics del club BTT Palafrugell

Em poso en contacte amb vosaltres per convidar-vos a participar al Primer Campus e-ciclisme, que tindrà lloc del dia 16 al 18 d'abril en Sot de Chera(València). Seran 3 jornades de ciclisme de muntanya en les quals compartir experiències i conèixer altres participants.

El plat fort són dues rutes que es desenvoluparan pels bells paisatges de la Serra dels Boscos i el Parc Natural Chera-Sot de Chera. En ser una activitat per a tot tipus de ciclistes, hem preparat tres grups -cada un dirigit per un monitor-, un de nivell alt, un altre intermedi i un tercer d'iniciació.

L'altra activitat principal és un curs de navegació donat|impartit per un especialista, que donarà unes nocions teòriques sobre navegació, per a després traslladar-les a la pràctica amb els 30 navegadors que Garmin ens deixarà, amb el que es podrà comprovar in situ els avantatges del seu ús.

Un especialista en descens, farà unes classes pràctiques de conducció per trialeras, per millorar la tècnica i donar trucs.

També podreu provar bicicletes de la marca Focus i components d'altres marques.

Els acompanyants -per a qui vulgui anar acompanyat- juguen un paper important, i per a ells també hi ha activitats, com són tallers didàctics, tir amb arc o rutes mediambientals.

La filosofia del campus és brindar un tracte el més personal possible, pel qual hem limitat la inscripció a 94 participants.

Com veureu, és un programa bastant complet i més tenint en compte el preu tan ajustat que hem posat. Són 120 € amb pensió completa a l'alberg "el Cerrao de Sot de Chera (un lloc supertranquil i encantador) i un mallot curt. El preu per als acompanyants és 80 €, amb pensió completa i les activitats paral·leles.

Podeu informar-vos i inscriure-us a la web www.e-ciclismo.es/campusmtb/

Animar-vos i veniu!!!

Gràcies i salutacions,

Juan Antonio Hidalgo

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada