Menù

Segeuix-nos!

Facebook Seguir a bttpalafrugell en Twitter

Twitter

Notícies BTT Palafrugell

  • A la venta equipacions del BTT Palafrugell, en stock: Culots: 2S, 3L, 2XL i 1XXL Mallot: 1S, 7L i 2XL Jaqueta prima: 1M, 2L i 3XL poseu-vos en contacte al mail club@bttpalafrugell.com
  • Llicències 2011, qui estigui interessat en fer-se la llicència que es posi en contacte amb nosaltres a l'adreça club@bttpalafrugell.com. En breu posarem informació al respecte a la web.

Notícies Federació

Llicències 2011

Calendari de sortides BTT Palafrugell

Calendari de curses Federació Catalana de Ciclisme modalitat BTT

dilluns, 25 d’octubre del 2010

Una altra manera de gaudir amb BTT.

Benvolguts,

des del club esportiu GO-xtrem (Grions Orientació) us proposem una nova activitat per a la majoria dels vostres socis i simpatitzants amants de la BTT, la qual, esperem sigui del vostre màxim interès. Esperem en podeu fer la màxima difusió.

El proper diumenge 7 de novembre a Hostalric teniu una proposta diferent per a tots i totes les que us agrada la BTT.

Heu provat l’orientació en BTT?. Ostres, no crec que ja us heu acollonit? Que no ho veieu clar? Que us perdereu? Vinga va! Us heu cregut una altra llegenda! L'únic que es perd, si és que es perd alguna cosa en l'orientació en BTT, és temps! Per tant, si voleu millorar i/o guanyar, escolliu el millor itinerari, el mapa mai us deixarà que us perdeu, és gairebé perfecte. Només cal mirar-lo bé i llavors t’acostes a la perfecció!. En definitiva, si us agrada la muntanya, la btt i els reptes s'ha de provar i us ho posem molt fàcil.

* Circuits adients, entre ells 2 circuits de promoció curt i llarg que es pot fer en parella o amb petit grup. El curt també apta per a pares i nens (a partir de 8-10anys).
* Mapa específic d’orientació per a BTT, fàcil d’interpretar.
* Quotes d’inscripció populars (9€ els adults i 5€ els menors).
* Que no teniu portamapes! Serveix qualsevol bossa amb velcro i pels que no tingueu res, tampoc teniu excusa!. La base del portamapes que us ho aportem nosaltres (Cartró gruixut i brides). Només cal portar unes pinces o quelcom de subjecció pel mapa.
* Sorteig de material i tots els serveis.

Més info a www.grionsorientacio.cat
Passa-ho que de BTTros ni ha molts però que hagin provat això, ben pocs!!!


Moltes gràcies,

Atentament,

Joan R. Fornaguera
Tel. 606260260
Director de cursa

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada