Menù

Segeuix-nos!

Facebook Seguir a bttpalafrugell en Twitter

Twitter

Notícies BTT Palafrugell

  • A la venta equipacions del BTT Palafrugell, en stock: Culots: 2S, 3L, 2XL i 1XXL Mallot: 1S, 7L i 2XL Jaqueta prima: 1M, 2L i 3XL poseu-vos en contacte al mail club@bttpalafrugell.com
  • Llicències 2011, qui estigui interessat en fer-se la llicència que es posi en contacte amb nosaltres a l'adreça club@bttpalafrugell.com. En breu posarem informació al respecte a la web.

Notícies Federació

Llicències 2011

Calendari de sortides BTT Palafrugell

Calendari de curses Federació Catalana de Ciclisme modalitat BTT

dimarts, 24 d’agost del 2010

Gavarres Extrems.

La botiga PEDALING de Palafrugell , us convida a venir al GAVARRES EXTREMS, un total de 90 quilometres voltant per la nostra estimada zona que son les Gavarres, d’aquí el nom.
Volem fer una sortida amb molta trempera, però al mateix temps gaudir tots junts a un ritme adient per a tot el grup, el recorregut es d’aproximadament 6 a 7 hores del que mes ens agrada, sortir amb bicicleta.
La sortida serà a les 7 del matí davant la botiga PEDALING de Palafrugell, el dia 11 de Setembre 2010.
L’inscripció es totalmente “gratuïta” i 20 metres abans de la botiga a l’esquerra hi ha pàrquing també gratuït pel que vingui amb cotxe. Cal portar el necessari per ser totalmente independent per la sortida, tanmateix a mitja sortida pararem a fer un entrepà que portarem cadascú de nosaltres, barretes i demés per fer una sortida sense defallir. El tema de l’aigua , trobarem fons per tot el recorregut.
Recordar que “NO” serà una cursa , però si hi haurà uns tramps que la penya podrar anar al ritme que l’hi demanin les cames i despres tornarem a fer un reagrupament tots junts de nou.

Esperem us agradi l’iniciativa de PEDALING.


Us hi esperem.

Ramon Carreras i Fèlix Pareras.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLTES GRÀCIES als membres i aleshores companys del BTT Palafrugell per l'assistencia i bon rollo durant tot el recorregut... fins el proper diumengue.. fèlix pareras

Publica un comentari a l'entrada